• A legjobb ár
  • Legutóbbi
Ingyenes Szállítás 1 4 EGYENÁRAMÚ Elosztó Adapter Kábel, CCTV Kamera Kábel, Biztonsági Rendszer

Ingyenes Szállítás 1 4 EGYENÁRAMÚ Elosztó Adapter Kábel, CCTV Kamera Kábel, Biztonsági Rendszer

 
HUF 2127.60
HUF 1234.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


1 Női csatlakozó 4 Férfi csatlakozó.
DC Dugó műanyag, építési-tehermentesítő.
100% Új, magas minőségű!!
CCTV Biztonsági Kamera 2.1 mm 1 4 Port Hatalom Elosztó Kábel Copfos 12 V DC
1 Női-4-Férfi Kábel
Nemzetközi szabványos interfész
Támogatás akár 4 kamera
Csatorna : 4
Standard csatlakozó : 5,5 x 2,1 mm
Kimenet : 12 V-24 V DC,
Kábel Hossza : 40cm/15.75 inch
5db x 1 Női csatlakozó 4 Férfi csatlakozó.
Megjegyzés : Ha szüksége van ránk kijelentem, egy alacsony értéke számla vám, kérem hagyja el nekünk egy üzenetet, majd mondja el, hogy sokkal jobb, ha a megrendelést, köszönöm az együttműködését.
Meg fogjuk küldeni az árut, ki számított 7 munkanapon belül a fizetési ellenőrizze által a vatera piacterén.
Jelenleg szinte az összes termék üzletünkben vagy ingyenes szállítás. Egyetlen kamera segítségével China post air mail alapértelmezettként. A DVR, biztonsági rendszer, támogatjuk a különböző logisztikai módon, hogy a különböző országokban. Kérjük, nézze meg a részleteket a termék leírás oldalán.
Követés Nem. biztosítja számított 2 munkanapon belül a küldemény.
A vevők vagy a felelős a kiegészítő COD díjak, ÁFA, Közvetítői Díj, Vám -, vagy Vám, Díjak, Adók.
Ha a termékeket fogva a vámhatóság által a szállítást követően már elhagyta az eladó ország, a vevő resonsible a távolság a tételek.
Arra törekszünk, hogy a legjobb az ön számára a megbízható, megfizethető módja, a szállítás, a szolgáltatás. De néha erősen függött a szállítás futár valamint a helyi szokásokat. Ha nem kapja meg a elemet időben, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a további támogatás.
Garancia :
Minden árut szeretnénk eladni a jó minőségű, de szigorú vizsgálat előtt, hogy ők szállítják ki. Igyekszünk a legjobb, hogy elkerüljék a minőségi probléma.
Mi garantálja, hogy a termék ellen hibák kivitelezés anyagi időszakra 2 évvel az eredeti vásárlás dátumától számítva.
Olyan egység, ami azt bizonyítja, hibás során a garancia érvényesítés időszak javítható, díjmentesen alkatrészek vagy ki kell cserélni. A végén felhasználó felelős minden, a szállítási költségeket felmerült, hogy küldje el a terméket a szervizközpontba. A garancia nem vonatkozik semmilyen véletlen, véletlen, vagy következményes károkért, amelyek a használata. Bármely kapcsolódó költségek a felszerelése vagy eltávolítása ez a termék, amelyet egy kereskedő vagy más személy, vagy bármely más kapcsolódó költségek felhasználása a felelősség a végfelhasználó. Ez a garancia az eredeti vásárlója a terméket csak akkor, illetve nem ruházható át harmadik félnek.
Vissza :
A tétel lehet, hogy visszatért a visszatérítési vagy csere számított 30 napon megkapja. Vissza árut kell a fel nem használt, eredeti csomagolásban tartalmaznia az összes tartozékot.


Az alapvető tulajdonságok

Márka Név:
NINIVISION
Modell Száma:
WL-DC401
Modell Száma:
WL-DC401

A termék kiegészítései