• A legjobb ár
  • Legutóbbi
10*Oldalsó Kefe+5*HEPA Szűrő+5*Felmosó Ruhával+10*Mágikus massza a Chuwi ilife v5s ilife v5s pro x5 V3+ V5 V3 v5pro Porszívó Alkatrész

10*Oldalsó Kefe+5*HEPA Szűrő+5*Felmosó Ruhával+10*Mágikus massza a Chuwi ilife v5s ilife v5s pro x5 V3+ V5 V3 v5pro Porszívó Alkatrész

 
HUF 4128.30
HUF 3426.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

10db oldalsó Kefe+5db hepa Szűrő+5db Felmosó Ruhával+10db mágikus massza a chuwi ilife V5 V3 sorozat ilife v3s pro v5s pro x5 Új márka ,de minőségbiztosítási ! Kompatibilis modell : A chuwi ilife V3 V3 + A chuwi ilife V3 S PRO V3 S A chuwi ilife V5 (CW310) Az ilife V5s Az ilife x5 A chuwi ilife V5 S PRO Csomag, Beleértve : 5 x HEPA szűrő, 5 x Felmosó ruhával 10x mágikus massza, 10x oldalsó kefe
Garancia & Politika Vissza
Garantáljuk, hogy az elégedettség az őszinte, értelmes vevő. Ha az elem sérült érkezéskor kérjük, legyen együttműködő, hogy a képeket vagy videókat a probléma, küldd el nekünk ellenőrzésére. Megerősített termék hibás, a jóváhagyási, küldünk neked alkatrészeket díjmentesen, de bármilyen fizikai károsodás vagy sérülés miatt vevő visszaélés, a Vevőnek kell megosztani összeg.
Visszajelzést
Kedves vásárlók, értékeljük, az üzleti, ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, hagyjon egy pozitív visszajelzést, majd értékelje a tranzakció adatait (Részletes Eladó Ratings) egy "TÖKÉLETES, 5 CSILLAG".
A csomagot szállítjuk 35 napon belül a legtöbb ország . Amikor mértéke a szállítási idő része kérjük, vegye nemzetközi tranzit figyelembe. A felismerés lesz, hogy minket abban, hogy fejlesszék üzleti szolgálja jobban.
A cél az, hogy győződjön meg róla, hogy boldog vevő, kellemes ünnepeket! Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, a negatív visszacsatolás.
Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát.
Lépjen Velünk Kapcsolatba
Kérem, engedje meg, hogy 24 órán számunkra, hogy a válasz, Ha nem kap semmilyen választ tőlünk, kérjük, ellenőrizze az e-mail biztosítva a postaláda nem teljes.
Esedékes, hogy néhány szolgáltató SPAM szűrő beállításokat,előfordulhat, hogy nem tudja fogadni a választ; ha problémája van, megkapja az e-maileket,akkor kell használni a különböző e-mail fiókot, hogy lépjen kapcsolatba velünk.
Értékeljük, a kommunikáció, valamint megpróbálunk minden tőlünk telhetőt, hogy megoldja bármilyen kérdés lehet, hogy létezik.
Ha tetszik a termék, kérlek, add hozzá a boltban, hogy a "Kedvencek" listában.


Az alapvető tulajdonságok

Típus:
Porszívó Alkatrész
Márka Név:
FGHGF
Modell Száma:
az ilife v3s pro v3s v3 ilife v5s pro v5s v5 x5
Porszívó Típus Rész:
Szűrők
1-es típus:
az ilife v3 v5 oldalsó kefe
2-es típusú:
az ilife v3 v5 felmosó ruhával
3-as típus:
az ilife v3 v5 hepa szűrő
4-es típus:
az ilife v3 v5 alkatrészek
Típus 5:
az ilife robot porszívó alkatrész
Csomag:
10db oldalsó Kefe+5db hepa Szűrő+5db Felmosó Ruhával+10db mágikus massza

A termék kiegészítései