• A legjobb ár
  • Legutóbbi
817 vágógép penge türelmetlenül típus penge penge 817 818 hideg vagy forró öv vágó gép

817 vágógép penge türelmetlenül típus penge penge 817 818 hideg vagy forró öv vágó gép

 
HUF 4320.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


Az eredeti 815 vágógép alapján, frissítse az oldalt , a 817 modell türelmetlenül típus ( 815 hideg -cut )
( 817 818 típus ) gyorsan fejlődött az elmúlt években lelkesen , igény forró kés nőni kezd , 817 forró kés lett forró a piacon.
Mert a buzgó kereslet jellemzői a penge anyag kiválasztási folyamat követelmények meglehetősen magas.
A fő nehézség az, hogy a feldolgozott termékek ott , egy nagy készleteket , a második szükséges marás befejező 817-1 , 817-2 kell wolfram steel hegesztés ; a harmadik az, feldolgozása ; a negyedik, el kell fogadnia vonal vágás. 817 forró kés segítségével a legfejlettebb technológia minden folyamat, hogy felszámolja a magas költségek, illetve kockázatok az új technológiák , így nagyban csökkenti a Termék Ára , Igazán olcsó.
817, 818 forró késsel vágógép
Elsősorban a hideg késsel vágja Tépőzáras , forró kés a vágás heveder , cipzárak, illetve más darabok kell tömítő termékek.
Javasoljuk, hogy használja a kést, hogy önálló használata, hideg-meleg , kész a két penge.
Miután heves gyakran ragasztó szalag cipzár a penge olvad , befolyásolja az élesség a penge , alig várja, nem probléma , régen , akkor úgy fogja érezni, hideg vágás szélén tompa .
Mi lehet a kínálat a legtöbb varrógép alkatrészek, valamint a kirakat csak egy kis része.Ha több kell,kérjük, értesítsen minket, kódolás, hogy erősítse meg az árát. Van valami, amit meg kell tennie, Kínában, akkor is hagyj üzenetet, hogy minket, mi mindent megtesz, hogy segítsen. Chen Fuchao kifejlesztett első csiszolószalag a fobric gép Kínában 1983-ban. A 12 év alatt felhalmozódó, illetve fejlesztése, a márka alakult 1995-ben. Kitartó innováció, növekedés, évek, sokféle változatos sorozat termékek volna alakú,megnyitva az utat a fejlődés, a varrógép alkatrészek szektorban. A vállalat küldött egy teljesen új képi rendszer, tökéletes minőségű szolgáltatás 2011-ben, hogy fokozza a márka erőfeszítést, valamint a vállalati kultúra.
start
vége


Az alapvető tulajdonságok

Márka Név:
fu chao
Típus:
Ipari Varrógép
Szem Kialakulását:
Zár Szem
Mechanikus Konfiguráció:
Lapos-Ágy
Takarmány Mechanizmus:
Séta Láb
Modell Száma:
varrógép alkatrészek
Állapot:
Új

A termék kiegészítései