• A legjobb ár
  • Legutóbbi
Értékesítési 1X100g magas minőségű, - os tisztaságú kasmír meleg, puha kézzel szőtt torony fonal Barna 26215

Értékesítési 1X100g magas minőségű, - os tisztaságú kasmír meleg, puha kézzel szőtt torony fonal Barna 26215

 
HUF 9447.30
HUF 8597.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


Add nekem a Kedvenc Eladók
Fonal Követelmények balról jobbra : Hulló Levelek Kardigán (narancs) - 4-6 golyó; angol Kert Wrap ( sötétkék ) - 3 golyó; Aurora Kendő (Aqua) - 4 golyó; Éjféli Nap Kendő ( Barna, Vörös ) - 4 golyó; Holdfény Kendő (Fehér + Ezüst) - 4 golyó; pávatoll Kendő ( olajzöld ) - 4 golyó. Teszi örökség minőségi kendő pedig elég tapintatos horgolt ékszerek. Elem Információk :
magas minőségű, Finomított puha kasmír gyapjú
pilling ellenálló, valamint shringkage ellenálló
Puha, meleg, tartós, illetve Cashere Érzés!
Ez a tiszta, 100% mongol kasmír, így néhány, a legpuhább kasmír a világon. Ez a kellemesen puha fonal, és mesés minden projektje!! Ez nem ipari kasmír, amely alaposan le kell mosni, mielőtt rajta..ez a mesés kézi kötés kasmír kész!! Azt is dupla vagy tripla szál ez a fonal a projekt használni a nagyobb tű méretű. Több, mint boldog vagyok, hogy segítsek.
• Tartalom : Kasmír 100%
• Súly : 100 gramm labdát(Körülbelül 3.52 oz)
• Yardok : 1100 méter per labda
•Teljes mennyiség : 1balls X100g
• Szín Kérjük, tekintse meg a képet
• Nyomtáv : 32-36 öltés per 4.0 hüvelyk/10cm.
• Ajánlott tű méret : U. 1-3 (2.25-3.25 mm).
• Kézzel mosható langyos víz, feküdj, hogy száraz. Egy ngora kecske készítsen egy nagyon szép, fényűző, hihetetlenül tartós, üvegszálas úgynevezett moher. Ez az egyik legmelegebb természetes szálakból ismert, az egyik legsokoldalúbb. Angóra kecske vette a nevét Ankara, egy ősi török város, honnan származnak. Bár a kecskék voltak tenyésztett a rost a korai időkben nem volt addig, amíg a 16-ik században, hogy az export a kecskék volt megengedett. Az első kivitel Franciaország, Spanyolország. Később elterjedt, hogy sok országban elérte a Americas 1849-ben, Ausztrália az 1900-as évek elején. Dél-Afrika jelenleg termel több mint 60 százaléka a teljes világ termelésének a moher. Ausztrál termelés összesen mintegy 250,000 kg. Világ termelésének 5 millió kg / év. Ez a gyapjú-mint textilszál azaz egy fehérje, rost. Ez egy sima cuticular méretű minta a felszínen, hogy kölcsönöz a csillogás pedig alacsony nemezelés kapacitás. Ez a skála másik, hogy a gyapjú szálas skála, következésképpen nem viszket'. A moher általában nyírt az állatok évente kétszer. A moher gyorsan nő, körülbelül 2 cm-t havonta. A szálak tartomány 23 mikron átlagos átmérője az első nyírás, hogy amennyire 38 mikron az idősebb állatok. A széles körű felhasználása, moher rost eredménye a számos átmérőjű optikai termelt. Mohair a fiatal kecskék (kid mohair) használt ruhácska, a köztes ag-e felhasználásra illesztés anyagok, valamint az erősebb, szép haj' típusú használt bevonat, valamint a szőnyeg gyártás.
Más Színek
Kattintson ide Vásárolni Most Listát A legjobb példa a színes, kérjük, kattintson a "kép" .


Az alapvető tulajdonságok

Technics:
ring spun
Használat:
Kézi Kötés
Termék Típus:
Más Fonal
Minta:
Festett
Fonal Típus:
Nem fésült
erő:
260
Stílus:
Kézi Kötés
Csavar:
360
Anyag:
100% Kasmír
Funkció:
Anti-Pelyhesedő
Kiegyensúlyozottság:
12.6
Modell Száma:
262-fonal
Fonal Szám:
A 38
Típus:
100% kasmír fonal
Anyag:
100% Kasmír
Stílus:
Fogás (Vékony Fonal)
Tömeg:
0 - Lace/Fingering
A gyártó ország:
Kína

A termék kiegészítései