• A legjobb ár
  • Legutóbbi
Nema 23 Léptető Motor 2 Fázis 3A 76mm Motor 1.8 fokos 1.8 NM/ 257oz.a Motorok a Gravírozás CNC gépek

Nema 23 Léptető Motor 2 Fázis 3A 76mm Motor 1.8 fokos 1.8 NM/ 257oz.a Motorok a Gravírozás CNC gépek

 
HUF 4050.00
HUF 3847.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


Nema 23 Léptető Motor 2 Fázis 3 A 76mm Motor 1.8 fokos 1.8 NM/ 257oz.a Motorok a Gravírozás CNC gépek
Szállítási Szabályzat
1. Elem szállítjuk ki számított 2-5 munkanapon DHL, Fed Ex, UPS, EMS, illetve más szállítási módot választja, AZONNAL. Kiválasztjuk a legjobb, legmegfelelőbb hajózási társaság. Általában 7-12 napon belül érkezik a legtöbb országban. Ön értesítést kap a nyomon követési számot, ha rend szállítjuk ki.
2. Nemzetközi vásárló felelős minden olyan vám, díjak, vámok, adók, a helyi önkormányzat. Kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi vámhivatal a további vizsgálatok ebben a kérdésben. Nem vagyunk felelősek semmilyen díjak, illetékek, vagy bármilyen egyéb díjak, illetve a kért által előírt cél országok.
Rólunk
A márka To Auto tartozik a Gyorsan Vásárolni Korlátozott . Van szakorvosi a professzionális CNC Megoldás 6évvel kínálunk egy teljes sorozat Motorok közé tartozik Orsós Motor, Szervó Motor, Léptető Motor , valamint különböző CNC vezérlő részei, valamint a CNC Gépet . Különben is , a miénk egy nagyon profi CNC mérnök csapat, hogy segítséget nyújt a CNC megoldások .
Politika Vissza
1. Elfogadjuk 14 napon visszatérési politika. Ha vissza akar térni az elem, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, 14 nap múlva először ellenőrizze, hogy a csomag az ensz-nyitotta meg. A vevőnek fizetnie menj vissza szállítási költség, valamint az egyéni díjat minden egyes országban. Egyszer kaptunk a termékről, majd ellenőrizni kell, mi lesz, hogy visszatérítést a része 24 óra alatt.
2. Mi ellenőrizze, hogy az elem teljesen új, eredeti csomagolásban ajánlunk, 1 év garancia a minőségre.
3. Bármilyen minőségi probléma normál használat esetén a jótállási időszak alatt, kínálunk ingyenes javítás. A vevőnek kell fizetnie a visszaküldés költsége a cég fizeti a re-szállítási költség.


Az alapvető tulajdonságok

Típus:
Hibrid
Fázis:
2
Modell Száma:
57HS7630A4
Márka Név:
ToAuto
Gazdaság Nyomaték:
1.8 NM/ 257oz.a
A lépés Szög(fok):
1.8 fokos
tanúsítási:
CE
Jelenlegi Fázis / :
3A
perem:
Nema23
Motor hossza:
76mm
Alkalmazás:
Gravírozógépek

A termék kiegészítései