• A legjobb ár
  • Legutóbbi
75mm 150mm Hossz Egyenes Karmok Fém Csapágy Két Cápa Lehúzó Szerszám 3 6 ( 1 db) Csapágy Fogaskerék Lehúzó

75mm 150mm Hossz Egyenes Karmok Fém Csapágy Két Cápa Lehúzó Szerszám 3 6 ( 1 db) Csapágy Fogaskerék Lehúzó

 
HUF 3420.90

Áruk mennyisége
A Това elérhető


FUSHI, amelyen KIZÁRÓLAG a KÍNÁLAT A LEGJOBB CSAPÁGY KÍNÁBAN KÉSZÜLT,EGY Plusz,KIVÁLÓ. Általánosan használt RC MODELLEK, Elektromos Motor, KLÍMA, Autóipari, Ipari Alkalmazások, sokkal több. Ha a rendelés nagyon nagy,az ár lehet vitatni,lehet kapni, ez az első,majd ad nekünk egy üzenetet a cél árat adunk th e ár akarsz,gyerünk,mi vagyunk a megfelelő választás!!!! Bevezetés A Fogaskerék Lehúzó kézi eszköz eltávolítása csapágyak, perselyek, fém fogaskerekek.
Ha távolítsa el a motor, sebességváltó, meg kell, hogy húzza meg a csavarokat, a két fém karmok, hogy rögzítse a motor lépéseket, majd folyamatosan forgatni a fekete kezelni, keresztül a fekete csavart rámutatott, hogy a reakció a felszerelést, hogy húzza ki. Ez megoldja a problémát, a motor szétszerelése fogaskerekek makacs csapágyak.
MÉRETEK Csomag : 1 Darab
Anyaga : szénacél (szén-vasat tartalmazó termékek)
Méret : hossz : 3 Inch hossza 75mm / 6 Inch hossz 150mm
Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.


Az alapvető tulajdonságok

Hossza:
3 inch 75mm, 6 inch 150mm
Kapacitás Nyomaték:
75mm 150mm
Felületi Érdesség:
Ra 0.05
Modell Száma:
Csapágy Eszközök
Márka Név:
FUSHI
Anyag:
Szénacél
Bevonatok:
Szénacél (szén-vasat tartalmazó termékek)
Szerkezet:
Két Állkapocs Lehúzó Szerszám

A termék kiegészítései