• A legjobb ár
  • Legutóbbi
Autó Visszapillantó Tükör, Eső Lapátok autó hátsó tükör szemöldök esővédő ford focus 2 3 Hyundai solaris Mazda 2 3 6 CX-5 2db

Autó Visszapillantó Tükör, Eső Lapátok autó hátsó tükör szemöldök esővédő ford focus 2 3 Hyundai solaris Mazda 2 3 6 CX-5 2db

 
HUF 464.40
HUF 427.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


Isten hozta nálunk!
A napirendi pont 100% ugyanaz, mint a leírás. Van gazdag nemzetközi kereskedelmi, szállítási tapasztalat. amit kínálunk jó minőségű, kiváló szolgáltatás, valamint segítsen megmenteni a költség. Sok-sok arany, ezüst standard vevők vásárlási sok különböző elemeket a boltban eladni őket saját hazájukban. Alig várom, hogy az együttműködés hamarosan.
Autó Visszapillantó Tükör, Eső Lapátok autó hátsó tükör szemöldök esővédő ford focus 2 3 Hyundai solaris Mazda 2 3 6 CX-5 2db
1.Ez az eső a szemöldök PVC-ből készült.
2.Könnyen telepíthető,jön a 3 M Ragasztó.
3.méret : 184mm*60mm
4. Az Autó Visszapillantó tükör Autó eső szemöldök egyetemes. Ez illik az autó a kör alakú visszapillantó tükörben . Ez nem illik a kocsi derékszögben visszapillantó tükörben . Ez nem illik a FURGON TEHERAUTÓ.
Kérjük, legyen érdekel.
Hogyan kell Fizetni?
1.Elfogadjuk a alipay a vatera piacterén, tudod fizetni a hitelt kocsi, ez nem probléma. Mint tudjuk,alipay lehetővé teszi, hogy küldjön fizetési gyorsan biztonságosan az interneten.
Hogyan kell szállítani?
Csak a hajó a tétel, hogy a címet a vatera piacterén. Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet, illetve szállítható. Ha azt akarja, hogy küld egy másik címet, kérjük, változtassa meg a helyes címet a vatera piacterén mielőtt fizetni.
Arról, Vám, Vámkezelési Díj
Mint tudjuk,a vámok, valamint a vámhatóság adót kell fizetni minden egyes elemeket, ha a napirendi pont nyitotta meg, majd ellenőrizni a vámhivatal által az adott országban. Az ár nem tartalmazza az Vámok, Értéket Adó, Vámkezelési Díj, egyéb költségek. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a többletköltségeket fog, mielőtt a megrendelés.
Ha az elem visszatér hozzánk, mivel a vevő hajlandó fizetni a díjakat,akkor nem küldje el újra, kivéve, ha a vevő kiegészíti azokat a díjakat.
Ha azt akarja, hogy segítsen csökkenteni a vám-díj, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy mennyi értéket kell tüntetni a számlán. akkor fogjuk csinálni, mint amit mondott.
Hogyan lehet nyomon követni?
Kínálunk a szállítási száma után küldjük a tétel, hogy te. követheti ezt a szállítási száma a 3-5 munkanapon később a China Post honlapján. Azt mondják, hogy az általunk küldött e tétel neked. Ön is tudja követni ezt a szállítási száma a Poszt honlapján az országot, miután ez a tétel elhagyta a kínai szokások. Ha úgy találja, hogy nem tudja nyomon követni ezt a szállítási száma a poszt honlapján az ország, talán a postára, nem sikerült feltölteni a szállítási információkat a honlapon, vagy késik feltölteni,de ez még mindig szállítási most. Ne félj semmit.
Hogyan tér vissza?
Fogadjuk el, hogy vissza ezt az elemet, ha nem tetszik utána.


Az alapvető tulajdonságok

szín:
átlátszó, fekete
500 Éves:
2014,2011,2010,2013,2009,2012,2015
Márka Név:
muchkey
A Jármű Márka/Modell:
Fiat
Fiat Modell:
500

A termék kiegészítései