• A legjobb ár
  • Legutóbbi
ÚJ Védelmi Szemüveget a CO2-Lézer 10600nm 10.6 um Szemüveg Abszorpciós Típusú (TYPE1)

ÚJ Védelmi Szemüveget a CO2-Lézer 10600nm 10.6 um Szemüveg Abszorpciós Típusú (TYPE1)

 
HUF 12795.30

Áruk mennyisége
A Това elérhető

ÚJ Védelmi Szemüveget a CO2-Lézer 10600nm 10.6 um Szemüveg Abszorpciós Típusú (TYPE1)
Jellemzők :
Védelem Hullámhossz : 10600 NM (10.6 mikron)
Optikai sűrűség : OD OD +6]
Látható Fény Trasmittance Mértéke : 90%
Stílus : dupla réteg
Használat : CO2 lézeres jelölés gép lézeres vágás gép, lézer-hegesztő készülék, valamint a különböző CO2-lézer gravírozás
Részletek :
Kényelmes viselni, szép megjelenés, biztonságos, megbízható optikai teljesítmény teljes ülés GJB1762-93 "lézer védő élettani egészségügyi normák", a termékeket exportált a világ minden tájáról.
A lézer fény károsítja az emberi szem, kérjük, válassza ki a megfelelő védőszemüveg/szemüveg, hogy védje a szemét!
Csomag tartalma : 1 X védőszemüveg, 1 X védő doboz
Szállítási & Szállítás hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy e Packed,minden csomag lesz regisztrált a nyomon követési számot. Mi is a hajó által a UPS/EMS/DHL/Fed Ex az alternatív szállítási mód a megfelelő díjakat. Kérjük, e-mail, postai irányítószámát a szállítási árajánlatot. Nemzetközi ügyfelek léphetnek a késések, a vámhatóság vagy a nemzeti postai szolgáltató. Tekintse át a vámmentes korlátozza. Kérjük, tudassa velünk, fizetés előtt, ha kell osztott szállítmány. A Szállítás ideje Az idő, hogy a hajó nemzetközi keresztül China Post Légiposta, valamint e Packed teljesen attól függ, hogy különböző desination a világ, ez is változhat, mivel a helyi időjárási viszonyok, postai politika, valamint az egyéni ellenőrzése. Alapja a postai Air mail szabályokat, valamint a tapasztalatok, kérjük jegyezni, hogy : amerikai Egyesült Államok / Egyesült Királyság / Ausztrália, körülbelül 10-25 munkanap; Kanadába, körülbelül 12-25 munkanap; Brazíliába / Dél-Amerika, körülbelül 35-40 nap. Olaszország / Franciaország / Spanyolország / Németország/ Kelet-Európa, tart aournd 15-25 munkanap. Visszatér & Váltás & Repair elfogadjuk visszatér & csere számított 7 napon belül a vásárló megkapja a termékek, kérjük, hogy először kapcsolatba 7 napon belül kapja a parancsot. A termékeket vissza kell tenni az eredeti állapotában. Mint előny ügyfeleinknek, azt is előírják, javítás 3 hónapon belül attól a naptól, amikor ez a tétel szállították ki, javítás után történik, küldünk neked az elem, de az ügyfélnek meg kell fizetnie mind a szállítási módon. Sok sikert & szép vásárlási élmény!


Az alapvető tulajdonságok

Elem Típusa:
Lézer Zseblámpa

A termék kiegészítései