• A legjobb ár
  • Legutóbbi
4packs/sok Mustad magas horgok tengeri halászati horgok 7794-ds # 3 x Merész 3 x erősíteni DACROMET kezelt tengervíz ellenálló horgok

4packs/sok Mustad magas horgok tengeri halászati horgok 7794-ds 3 x Merész 3 x erősíteni DACROMET kezelt tengervíz ellenálló horgok

 
HUF 5373.00
HUF 4568.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


1.az ár a 4 csomag, illetve 7 különböző méretben . Ők 1# 2# 4# 6# 1/0# 2/0# 3/0# . 2.vannak különböző horgok száma a különböző méretű csomagot :
1#, 2#, 4# 6# : 10 horgok/csomag
1/0#, 2/0 s 3/0# : 5hooks/csomag 3. ha a megrendelés, ha meg szeretné vásárolni, vegyes méret, nagyon kérem , mondja meg, melyik méretet szeretnéd, köszönöm. 4.A horog az eredményt a felszíni "DACROMET" folyamatot kezelni. Szóval ez a hook kiváló ellenállás tengervíz teljesítmény. TIPS2 : ha meg szeretné vásárolni a profi orsós nyakkendő hook-line, kérlek, nézd meg itt :
Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 7 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
Nem uarantee szállítási idő mind a nemzetközi szállítások különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket . A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartása( kivéve a kárt okozta, emberi tényezők). A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.


Az alapvető tulajdonságok

Típus:
Szögesdrót Horog
Pozíció:
Halászat
Elektromos vagy Nem:
kézi
Anyag:
Magas Széntartalmú Acél
A Vonalzó vagy Nem:
No
A Skála vagy Nem:
No
Forma:
magas horgok
is_customized:
Yes

A termék kiegészítései