• A legjobb ár
  • Legutóbbi
Szakmai 22PCS Rozsdamentes Acél Művészeti Eszközök Készlet Készlet Agyagozás/Szobrászat/Kerámia/Polymer Clay Faragás Modellezési -30

Szakmai 22PCS Rozsdamentes Acél Művészeti Eszközök Készlet Készlet Agyagozás/Szobrászat/Kerámia/Polymer Clay Faragás Modellezési -30

 
HUF 3969.00
HUF 2778.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


Szakmai 22 PCS Rozsdamentes Acél Művészeti Eszközök Készlet Készlet Agyagozás/Szobrászat/Kerámia/Polymer Clay Faragás Modellezési
Funkció :
100% Vadonatúj!
Ellenőrzése komolyan csomag legjobb szállítás előtt.
Használt agyag szobor.
A különböző stílusok használata.
Puha markolat a kényelmes érzés.
Tartós, hasznos.
Szilárd nem könnyen törött.
Anyag : nyers fa + rozsdamentes acél.
a különböző alakzatokat használ.
Ez a készlet a nagy faragás,
alakításában, modellezés, vágás, kaparás.
Csomag
22 x Kerámia eszközök
Írunk egy alacsonyabb érték a csomag elkerülése érdekében készítsen tarifák. Minden ország más tarifák politika. Mi nem számítunk fel semmilyen forgalmi adót, valamint kezelési díjat.
Mindenesetre nem vagyunk felelősek adó (ÁFA)/Behozatali Vámok vagy bármely azzal egyenértékű merül fel, a szállítási tranzakció. Kérjük, ellenőrizze a helyi egyéni jogszabályok, illetve látogasson el a helyi vámszerv a honlapon, mielőtt vásárol.
Általában küldjük a csomagot ajánlott levélben ,Ha kell, a telek sürgősen , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy fizetni az extra szállítási költség , köszönöm .
1.Ha az elem nem működik, kérjük, ellenőrizze kétszer ellenőrizze, hogy az elem meghibásodik, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz képviselője azonnal, akkor tudom, a Részletes Probléma , mi mindent megteszünk, hogy szolgáljalak.
2.Ha kaptál egy hibás, sérült, hibás, vagy a tétel nem leírt, vegye fel velünk a részleges/teljes visszatérítési vagy csere a költség.
3.Ha vissza akar térni az elem,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 30 napon belül csomag érkezik .Vissza a termékek is biztosítania kell, hogy az eredeti állapotába, beleértve azt is, doboz, csomagolás, valamint minden egyéb kiegészítők. Vissza, hogy egy eredmény, az ügyfél a hiba alá kerülnek, a tényleges szállítási díj levonása a visszatérítés.
4. Vevőnek kell fizetni a szállítási díjat vissza, ha a NEM-Eladó Hibát visszatér a visszatérítés . (E. g. hozott rossz méret, vagy rossz elem)
A satisfication mindig a törekvés , lépjen velünk kapcsolatba, kérjük, ha bármilyen problémája vagy kérdése van ,köszi !


Az alapvető tulajdonságok

Anyag:
Fa
Modell Száma:
M6003452

A termék kiegészítései