• A legjobb ár
  • Legutóbbi
Rozsdamentes Üveg Töltelék Sört Fegyvert CO2, Carbornation Kit Otthon Sör - Sör Rendelkezésre Labdát Zár vagy Pin Lock Corney Hordó

Rozsdamentes Üveg Töltelék Sört Fegyvert CO2, Carbornation Kit Otthon Sör - Sör Rendelkezésre Labdát Zár vagy Pin Lock Corney Hordó

 
HUF 11466.90
HUF 8829.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


Új Rozsdamentes Acél Üveg Töltelék Sört Fegyvert CO2, házi készítésű Sör
Termék leírás : https : A Beer Gun főként kitöltése sörösüveget a korábban kegged, valamint a szénsavas sör. Ez azonban lehet használni, hogy töltse ki az üvegeket a palackozás vödör/a kovászt, vagy az is lehet használni, hogy töltse ki borosüveg, feltéve, hogy van egy forrás, a C02 áll rendelkezésre. Ebben az esetben, kis nyomás is elérhető nyomja meg a sör, a csövön át, így egy rövidebb hosszúságú tömlő ajánlott áramlási sebesség növelése.
A Beer Gun úgy tervezték, hogy sokkal több, ergonomikus, sokkal kevésbé összetett, mint egy hagyományos ellennyomás üveg töltelék. A Beer Gun célja, hogy a megtisztulás egy üveg sört a CO2 gáz, majd transzfer a szénsavas sör az üvegbe, minimális habzó, megőrizve a magas szintű a sör karbonátosodás . Rendkívül egyszerű, tiszta létre, illetve intuitív, könnyen, gyorsan kezelhető . Ellentétben ellennyomás töltőanyagok több szelepek, a Beer Gun egy egykezes csak nyomja meg a ravaszt ! Minden összetevő fel a kapcsolatot a sört vagy rozsdamentes acélból készült, vagy szilikon , amely biztosítja a Beer Gun könnyű tisztán tartani, illetve, hogy egy hosszú életet .
Használati Utasítás :
1. lépés Hideg üveget, hogy ugyanaz a hőmérséklet a sört.
2. lépés Kapcsolja be a CO2-gáz ellátás, majd állítsa be a nyomást 2-4psi.
3. lépés Helyezze a sört fegyvert be az üveget, úgyhogy a végén a sört fegyver épp szemben a palack alján. Nyomja le a réz ravaszt, amely lehetővé teszi, hogy a CO2 gáz áramlási az üveget.
4. lépés Gyorsan nyisd ki a sört elsütő billentyű, majd a folytatáshoz nyomja meg a szelepet, amíg az üveg teljesen tele van.
A csomag tartalmazza : 1 * Rozsdamentes Sört Fegyvert Üveg Töltelék 1 * pár labdát zár
1 * Ecset
1 * 2m sört cső
2 * db tömlőbilincs
HOGYAN MŰKÖDIK


Az alapvető tulajdonságok

Típus:
Bár Tartozékok
Mennyiség:
1
Funkció:
Készleten,Környezetbarát
tanúsítási:
FDA,CE / EU
Modell Száma:
Rozsdamentes Üveg Töltelék
Márka Név:
ELECQUEEN
Anyag:
Rozsdamentes Acél
Bár Tartozékok Típus:
üveg töltelék
Név:
sör fegyver
Típus:
üveg sört töltelék
Stílus:
Homebrew palackozó Berendezés
Illik:
Ellennyomás Töltelék Készlet
ALKALMAS:
Co2 Carbornation Készlet
Név 1:
Üveg töltelék rozsdamentes sört fegyver
A:
labda zár
A:
üveg töltelék Sört
Funkció:
palackozó Berendezés
Funkció:
Egy Kézzel Művelet

A termék kiegészítései