• A legjobb ár
  • Legutóbbi
Brit Yi Yuan Kereskedelmi, Egy Dollár 1921 Réz Ezüst Bevonatú Másolás Érmék

Brit Yi Yuan Kereskedelmi, Egy Dollár 1921 Réz Ezüst Bevonatú Másolás Érmék

 
HUF 810.00
HUF 721.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető


1 Dollár Brit Kereskedelmi Dollár
Előlapon
Fordított
Leírás
Ország
Év
Fém
Egyesült Királyság
1921
Aranyozott Ezüst
Átmérő ( mm )
Súly ( gr )
Orientáció
±39.8
±
↑↑
Edge
Reeded
A bolt : 1 : először,az anyag,a gyári maked az érmék megígérhetem, a fém réz ezüst bevonatú.
2 : A boltban értékesítés az érmék, mind a szerint az eredeti érme, hogy a penész.
3 : Tudjuk irányítani a tömeg nagyon szigorú,valamint az egyes érmék után kész a gép,akkor a különböző szakember foglalkozik az érmék tükör mellett,végre tudjuk, hogy az érmék néz ki, mint a régi, eredeti, tehát a minden szakember adhat különböző művészi hatás.
GYÁRTÁS LEÍRÁSA
Csak a pictrues a mark,ez mind a magunk is gyári.Csak te adhatsz nekünk a minta érmét,Tudjuk gyárt mindenféle érmék.Azt is elfogadja bármely testre szabott termék érmék
. Azt ígérhetem, hogy az összes érmét a fém Cupronickel ezüst bevonatú.A tömeg körüli ±27grams.ha lehet kapni több, mint 500 érmék,tudjuk küldeni a terméket az EMS ingyen 7-15 nap>
SZÁLLÍTÁS :
Amikor megkaptuk az orde r,akkor küldi el a terméket a lehető leghamarabb.A szállítási idő,ha nem szükséges nekünk ,mi általában választotta a regisztrált légipostai a China post postai szállítás,különböző ország az idő, lehet, hogy kell más.általában 20-30 nap, hogy az egyesült államok,Európa, valamint más országok általában kell 25-35 nap,ezért kérjük, várjon türelmesen. Ha kell, EMS,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,De kell magad, hogy a fizetési frieght a KIR.
A HAVER RIAL :
Van gyárt ezüsttel lemezelve is lehet választani a cooper/ezüst.Az ár,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,mi betekintést.Pedig a gyár, hogy az érmék ,a folyamat nagyon összetett,tudjuk kezelni a tükör nagyon jól artifical.Tudjuk, hogy a minden évben meg, mi az a szín, amit akartam,tudjuk, hogy az érmék nézd a sam-e, mint az eredeti,persze ,a minőség nagyon jó.
AZ ELŐNY :
A gyár az érméket, használja az eredeti penész,valamint foglalkozunk a d etails nagyon jól.mi lehet választani a jó tanács embrió, mielőtt az érmék kész,akkor lehet, hogy az érmék nagyon simán,a kontúr úgy tűnik, nagyon világos,de tehetünk, a legjobb, hogy contorl a súlyt,így ha szüksége van a súly,akkor forduljon hozzánk,meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy segítsek,a minősége nagyon jó.
A VISSZAJELZÉS :
Köszönöm, hogy jön a boltban,amikor megkaptad a terméket.kérem, hagyjon egy pozitív üzenet,akkor adj egy hatalmas bátorítást ,ha a kérdés a termék,kérem, mondja,meg kell csinálni mybest, hogy segítsen,Köszönöm.
Ez a link a boltban,akkor adja meg a boltban, hogy mindenféle az érméket,ha van valami probléma,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,megteszem, ami tőlem telik, hogy segítsek.


Az alapvető tulajdonságok

szín:
Ezüst, Fekete
Márka Név:
HERUCHAO
Év:
1920-1939
Regionális Funkció:
Európa
Stílus:
Antik Utánzás
A téma:
Az emberek
Technika:
Szereposztás
Anyag:
Réz

A termék kiegészítései